Salı, Eylül 23, 2014

{KOZMETİK} LOREAL HASSAS MAKYAJ TEMİZLEYİCİ GÖZ & DUDAK



   
     Bu makyaj temizleyici ile yıllar sonra yollarımı ayırdım. İçeriğinin değişmesiyle gözlerime alerji yapması sebebiyle yolumu ayırmak durumunda kaldım. Ben de bu deneyimimi paylaşmak istiyorum.



     Üniversite yıllarında makyaja başladığım sıralar bir makyaj temizleyisine ihtiyacım oldu ve ilk olarak Loreal'ın makyaj temizleyicisine şans vermek istedim. Sadece göz makyajı yapıyordum, ten makyajı yapmıyorum çünkü akne tedavisi görüyordum. Yaklaşık 6 yıl severek ve memnun kalarak kullandım ve bunun dışında başka hiçbir temizleyici tercih etmedim ta ki gözlerimde alerji yaptığını farkenede dek. 

     

    
     Çift bazlı bu ürün, hem göz hem de dudak makyajını temizlemeyi, yağ kalıntısı ve yağlı bir his bırakmamayı, gözleri yakmamayı vaad ediyor. Lakin bu vaadleri tam anlamıyla gerçekleştiremiyor. Yağ kalıntısı bırakıyor, gözleri yakıyor. Ama makyajı iyi temizlediğini düşündüğüm için 6 yıl bu eksi yönlerine rağmen kullanmaya devam ettim. Son birkaç ayda göz çevremde kızarıklıklara sebep oldu. Nitekim ambalajı değişmişti. Daha öncesinde alerji yapmayan bu ürün ambalajı değiştikten sonra yapmaya başlayınca içerik olarak değiştiğini düşünüyorum. Kokusu baskın ama keskin değil. Kullanmadan önce iyice çalkalamanız gerekiyor. 125 ml olan bu makyaj temizleyicisinin fiyatı 20 TL.

     Birçok markanın makyaj temizleyicisi gözlerimi yaktı. Yakmayan bir tane buldum sonunda, ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.
     
     Siz hangi makyaj temizleyicileri kullanıyorsunuz? Favorileriniz neler? Denemem için önerileriniz varsa lütfen aşağıya yorumunuzu benimle paylaşın :)



Facebook: Hayatın Pusulası
Instagram: Soru Meleğinin Pusulası
Bloglovin: Soru Meleğinin Pusulası
Google+ : Özlem Nazlı Gürses
Twitter: sorumelegininpusulasi
Pinterest: Soru Meleği



*Tüm görseller şahsıma aittir.Bu ürün tamamen kendi imkanımla alınmış olup reklam değildir, sponsor tarafından gönderilmemiştir. Bu yazıda %100 kendi objektif görüşlerim paylaşılmıştır.

8 yorum :

  1. loreal ürünlerinin yüzde 90 ı bende de alerjı yapıyor nedense bu yuzden cok merak ettıgım urunlerı olsa da almaktan cok korkuyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda da maskaraları benim gözümde alerji yapmaya başladı, özellikle Million Lashes'in verdiği etikiyi çok sevmeme rağmen kullanamıyorum malesef canım ben de :(

      Sil
  2. tatlim google friend connectden hata bildiriyor takip etmek isteyince, sadece sag kösedeki o iki ic ice gecen karelere tiklayinca blogunu takip edebildim, haberin olsun eger birisi yazarsa takip edemiyorum diye o sekiilde yap dersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim uyarı ve öneri için, ben de bazı bloglarda aynı sorun ile karşılaşıyorum, daha önce de üye olurken bu şekilde bir sorunla karşılaşıldığıyla ilgili mesajlar aldım ama ne yaptımsa bir türlü düzeltemedim malesef :( Çok teşekkür ederim tekrardan :)

      Sil
  3. Acıkcasi ben cok makyaj yapan birisi olmadigim icin bu tür ürünlere yonelmiyorum. Fondaten kullandıgım o nadir gün ise, genellikle siyah nokta temizleyicisi ile temizlemek ise yariyor!

    Ve fotoraflari kücültürseniz yazıya cok daha güzel bir gorunum katacaktir :)

    http://yeserenyaprak.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, memnun kaldığınız bir siyah nokta temizleyicisi varsa önerilerinizi duymaktan keyif alırım :) Fotoğraflarla ilgili uyarınızı mutlaka dikkate alacağım :) Yorumunuz için teşekkürler, bloğunuzu inceleyeceğim :)

      Sil
  4. Aaa çok üzüldüm ben çok severek kullanıyorum aslında favorilerimden biridir.Çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ;) Göz makyajını çıkarmada başarılı ancak benim gözlerim ve cildim aşırı hassas olduğundan ambalajı değiştikten sonra göz kenarlarımda reaksiyona neden oldu malesef :(

      Sil

Fikilerlerini okumaktan keyif alıyorum ^^